Brinkman: Vi skal turde spille vores spil

Fredag aften tager Rødovre Mighty Bulls hul på sæsonens første hjemmekamp. En kamp, der uden tvivl bliver et intenst opgør, når de træder på isen kl. 18.00 mod Herning Blue Fox.

Herning tabte, ligesom Rødovre, det første opgør i Metal Liga-sæsonen 2021/22, da de hjemme blev slået 2-3 af Aalborg Pirates. Begge hold vil derfor gøre alt, hvad der står i deres magt, for at kunne hive sæsonens første sejr hjem. 

I anledning af kampen fredag, har vi taget en snak med Rødovres første målscorer i sæsonen, Jonathan Brinkman:

- Det kræver, som altid, en skøjtestærk og hårdtarbejdende indsats mod Herning. Derudover skal vi turde spille vores spil med pucken, som vi gjorde i store dele af kampen mod Esbjerg, siger det nyankomne talent.

Kampen i Esbjerg sluttede 3-2 til hjemmeholdet, efter de havde scoret tre mål i træk i løbet af kampens sidste 10 minutter. 

Jonathan Brinkman, der har en fortid i Aalborg Pirates og WHL-holdet Medicine Hat Tigers, nævner selv, at han i Rødovre, har fået en mere fri rolle:

- Jeg spiller p.t. med selvtillid og har fået en mere fremadrettet rolle i Rødovre, som gør, at mine offensive kvaliteter kommer lidt mere til syne. Jeg har en træner, der stoler på mig, hvilket gør, jeg tør spille lidt mere frit, tilføjer han.

Efter lang tids pause på lægterne, bliver det igen muligt for fans at begå sig i landets haller, når corona-restriktionerne udløber d. 10. september og kampen fredag er dermed den første restriktionsfri kamp i mere end 1,5 år.

- Det betyder selvfølgelig altid noget at have fans i ryggen. Og det betyder bare ekstra meget på fredag, da vi nu har ventet i mere end et år på at se fans igen. Fansene har ventet lige så længe som os, og derfor vil vi også gøre alt for at give dem, den bedste oplevelse, slutter Brinkman. 

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er fredag kl. 18.00 og dørene åbner kl. 17.00 med ”happy hour” med øl og sodavand til 20 kr.

Før kampstart skal syv spillere, der har stoppet deres karriere, hyldes på isen som tak for indsatserne gennem årene, så kom i god tid.

Efter kampen er der trøjeauktion på sidste sæsons spillertrøjer.


Rødovre vandt drama mod Herning på egen is Afsked med syv spillere på fredag