Blue Fox besøger Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox tørner sammen for fjerde gang i sæsonen, når Rødovre Centrum Arena lægger is til tirsdag aften.

Den står indtil videre 2-1 til midtjyderne i opgør, hvor det hver gang har været hjemmeholdet, der har trukket det længste strå. Den statistik må gerne fortsætte.

Rødovre-holdet kommer i hvert fald til at gøre alt for at få sejren, når der skal slås tilbage efter søndagens nederlag i Esbjerg. Efter fire ellers gode kampe, der gav otte point, så rendte Tyrene desværre ind i et 7-3-nederlag på Vestkysten. Man var egentlig meget godt med efter indtil midten af tredje periode, hvor vestjyderne gik fra 4-3 til 7-3. Et ærgerligt nedbrud i en kamp, der ellers lignede, at den skulle afgøres i powerplays.

Gæsterne fra Herning har hentet deres resultater i stimer i store dele af sæsonen. Først et par sejre, så et par nederlag og så forfra. Med tre sejre i streg over Rungsted, SønderjyskE og så Rødovre, så kommer Rævene med selvtillid og det kan måske udnyttes til at slå dem ud af kurs igen.

Det er dog et dygtigt mandskab med mange profiler, så Tyrene skal være klar fra start og koncentrerede gennem alle 60 minutter i begge ender af banen. Men hvis sådan en holdindsats lægges for dagen, så kan alle hold slås og Herning kan sendes hjem igen med endnu et nederlag på Vestegnen.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.15.

Kampen spilles som planlagt med tilskuere, men det bliver desværre den sidste af slagsen i resten af 2020.

Er du én af dem som har billet til kampen i Rødovre Centrum Arena, så husk mundbind/visir samt at læse og følge COVID-19 restriktionerne.

Rødovre tabte knebent til midtjyder Nye COVID-19-restriktioner lukker for tilskuere fra onsdag